Последни новости

Информација за учесниците на трката на 5км, истата се преместува од 2 на 3 октомври

Ве известуваме дека заради подобра организација на целиот настан, направивме промена на трката на 5км која беше планирана за 2-ри октомври истата да се одржи на 3ти октомври заедно со другите трки – маратон, полумаратон и штафетен маратон. Виз Ер Скопски Маратон 2021, традиционално со четирите трки, како и секоја година, така и оваа, ќе…

ВАЖНО! Нови правила за подигање на стартниот број на Виз Ер Скопски маратон 2021

Драги натпреварувачи, учесници на Виз Ер Скопски Маратон, Се надеваме дека сте во добро здравје и дека се подготвувате за трка. И оваа година, Виз Ер Скопскиот маратон ќе се одвива под посебни протоколи за заштита од Ковид – 19, а истовремено на сила се и новите владини одлуки, кои сме должни да ги спроведеме….

Започнува пријавувањето за 17-от Виз Ер Скопски Маратон 2021

Виз Ер Скопски Маратон 2021 ќе се одржи на 2ри и 3ти октомври, а почнувајќи од денес, 29 јуни 2021 година, од 10:00 часот официјално започнува пријавувањето на учесниците, кое ќе биде отворено до 15 септември 2021 година, односно до пополнување на предвидениот број на учесници. 2ри октомври, оваа година ќе биде резервиран за трката…


Насловен спонзор

wizz-300-Plane_SmallWeb_Logo_Landscape

Златен спонзор

LimakDiamondOfSkopje

 

Сребрен спонзор

GalenikaHeineken

 

Покровители

grad-skopje-logoevropska-unija-logoagnecija-za-mladi-i-sport-logo

 

Партнери

------

Партнери

Медиумски партнери

Веб партнери