Бидете учесник во трката и добијте го вашиот WIZZ ваучер во вредност од 20 евра!

Wizz_Logo_newНашиот насловен спонзор Wizz Air сите учесници од трките на Виз Ер Скопски маратон 2023 ќе ги награди со ваучер во вредност од 20 евра (* 1 ваучер = 1 регистрација). Овој ваучер ќе може да го добиете на неколку дена по завршувањето на трката, на вашата емаил адреса што е оставена во пријавата или ќе може да го пронајдете во профилот со кој што сте пријавени на www.smartrace.club
Ваучер ќе добијат учесниците во маратон, полумаратон, штафетен маратон и трката на 5км. "Учесниците на трката на 5км,  ќе го добијат ваучерот само доколку ја стартуваат трката на 5км на 1 октомври 2023."

Важно! Ве молиме да оставите валидна електронска адреса (емаил) при процесот на регистрација, бидејќи вашата електронска адреса (емaил) ќе биде еден од условите за добивање на ваучерот.

Ваучерот ќе може да го искористите при купување билет преку wizzair.com .
Ваучерот не е валиден за групни резервации и е употреблив само за еден патник. Вредноста на ваучерот не е валиден за администартивни такси и другите Виз Ер производи и услуги за време на процесот на резервација.

Упатство како да го искористите WIZZ ваучерот

Упатство како да креирате свој профил на www.wizzair.com

Важни информации:

Овој ваучер може да се искористи на редовните летови на Виз Ер Унгарија лтд.. Резервацијата мора да е направена во важечкиот рок на ваучерот. По истекување на рокот на ваучерот, истиот е невалиден и не може да се користи. Рокот на важност на ваучерот (до кога треба да се реализира патувањето) е 3 октомври 2022 година.
Ваучерот може да се користи само според условите кои не смеат да бидат прекршени, http://wizzair.com/en-GB/useful_information/voucher_conditions
Транспорт на багаж при користење на ваучерот се изршува според генералните услови на Виз Ер за транспорт на багаж, http://wizzair.com/en-GB/useful_information/general_conditions_of_carriage_list.