Официјални резултати од Скопскиот Маратон 2011


- резултати маратон – мажи / жени
- резултати полумаратон – мажи / жени
- резултати од 5.000 метри – мажи / жени

Резултатите со фотографија од влегувањето во цел може да ги погледнете на следниов линк

http://www.sportido.hu/timing/result.nsf/Race.xsp?clientid=36&raceid=91