slide03_2012

Сите заинтересирани редакции се молат да испратат барање за акредитации најдоцна до 30 април на емаил info@skopskimaraton.com.mk
Барањето треба да ги содржи следниве информации:
- име и презиме
- новинар / фотограф / снимател
- од кој медиум
- телефон за контакт
- емаил за контакт

Сите медиуми на интернет коишто сакаат да го поддржат Скопскиот Маратон можат некои од следниве банери да постават на нивните веб страни:

 
Skopski-maraton-2013-baner-300x100-px-za-Nova-Makedonija 01

Skopski-maraton-2013-baner-300x100-px-za-Nova-Makedonija-02

Skopski-maraton-2013-baner-300x250-px-01

Skopski-maraton-2013-baner-300x250-px-02

Skopski-maraton-2013-baner-468x60-px-02

Skopski-maraton-2013-baner-468x60-px-nova-slika-01

Skopski-maraton-2013-baner-468x60-px-nova-slika-02

Skopski-maraton-2013-baner-468x60-px-nova-slika-03

Skopski-maraton-2013-baner-728x90-px

Skopski-maraton-2013-baner-za-Kajgana-ODBRAN

Skopski-maraton-2013-baner-za-OKNO-02

SKOPSKI-MARATON-2013-facebook-cover-02