Котизација за маратон / полумаратон
до 31 октомври 2017 до 31 декември 2017 до 28 февруари 2018 до 27 април 2018
900 денари
1000 денари
1150 денари 1300 денари

 

Стартниот пакет за маратон / полумаратон ги содржи следниве работи:
- Dry-fit маица со логото на трката
- Стартен број со чип (за извршена регистрација до 31 март 2018 на стартниот број ќе биде испечатено и вашето име од пријавата)
- Торбица
- Персонално видео и фотографии овозможено оd Pic2Go
- Медал на крај од трката
- дигитален стартен пакет - eventbaxx
- Освежување и овошје
- Онлајн диплома
- 20 ЕУР вредносен ваучер од Wizz Air (кликни тука за повеќе информации и условите за користење)
- Ланч пакет на целта
- Осигурување од несреќен случај за време на траење на маратонот
- Подарок од партнерите на маратонот

Пријави се за маратон Пријави се за полумаратон Учесник во 2015? Кликни тука

plava-linija

 

Котизација за 5км
до 31 октомври 2017   до 28 февруари 2018 до 27 април 2018
350 денари   400 денари 450 денари

 

Стартниот пакет за трката на 5км ги содржи следниве работи:
- Маица со логото на трката
- Стартен број со чип (за извршените регистрации до 31 март 2018 на стартниот број ќе биде испечатено и вашето име од пријавата)
- дигитален стартен пакет - eventbaxx
- Освежување
- Онлајн диплома
- 20 ЕУР вредносен ваучер од Wizz Air, кој ќе го добиете после 6 мај 2018 доколку ги исполните условите (кликни тука за повеќе информации и условите за користење)
- Осигурување од несреќен случај за време на траење на маратонот
- Подарок од партнерите на маратонот

Пријави се за 5км

plava-linija

Котизација за штафетен маратон, 4 х 10.5 км
до 31 октомври 2017 до 31 декември 2017 до 28 февруари 2018 до 27 април 2018
3000 денари за цела екипа 3400 денари за цела екипа
3800 денари за цела екипа 4200 денари за цела екипа

 

Стартниот пакет за штафетниот маратон, секој учесник (4 натпреварувачи/ки) од екипата добива:
- Dry-fit маица со логото на трката
- Стартен број со чип (за извршена регистрација до 31 март 2018 на стартниот број ќе биде испечатено и вашето име од пријавата)
- Торбица
- Персонално видео и фотографии овозможено оd Pic2Go
- Медал на крај од трката
- дигитален стартен пакет - eventbaxx
- Освежување и овошје
- Онлајн диплома
- 20 ЕУР вредносен ваучер од Wizz Air (кликни тука за повеќе информации и условите за користење)
- Осигурување од несреќен случај за време на траење на маратонот
- Подарок од партнерите на маратонот

Напомена: Сите 4 члена од штафетата треба да бидат од исти пол.

Пријави се за штафетен маратон Учесник во штафетен маратон во 2015? Кликни тука

plava-linija

Напомена: Пријавата станува валидна после извршеното плаќање на котизацијата. Пријавувањето може да заврши и пред предвидениот рок (27 април 2018) доколку бројката на планирани учесници биде пополнета или да се продолжи доколку не се пополни планираната бројка на учесници. Организаторот го задржува правото за промена на содржината на стартниот пакет.

Регистрацијата и онлајн уплатата ќе се реализира преку нашиот партнер Smart Race Club. По извршената онлајн уплата, на емаил адресата која е оставена при вашето пријавување, во рок од неколку минути ќе добиете порака за успешна пријава во која ќе биде наведен и вашиот стартен број. За уплати преку уплатница потврда за уплатата ќе добиете за неколку дена (во зависност кога ќе пристигне уплатата на нашата жиро сметка).

При подигање на стартните пакети (4 и 5 мај 2018) мора да се покаже лична карта ( или патна исправа за странските натпреварувачи) или потврда за онлајн плаќање или уплатница. Без овие документи нема да може да се подигне стартниот пакет.
На денот на трката (6 мај 2018) нема да можете да си го подигнете стартниот пакет.

За повеќе информации јавете се во Сојуз на спортови на Скопје на тел: +389 2 3228624 или на емаил info@skopskimaraton.com.mk