Последни новости

Logo_Web_Portrait_300px

Виз Eр продолжува да се проширува во Македонија

Трет авион во Скопје, 1 нов аеродром и 6 нови линии Виз Ер, најголемата нискобуџетна авиокомпанија во Централна и Источна Европа, најави натамошно проширување во Македонија. Авиокомпанијата ќе распореди трет Ербас А320 авион во својата база во Скопје од 29 јуни додавајќи и 5 нови летови од македонскиот главен град до Фридрихшафен, Осло, Барселона, Хамбург…

slika2bgd

Пријавете се за учество на Белградски маратон

  Пријавете се за учество на Белградски маратон 18 април 2015, старт 10.00 часот Одличната соработка што ја има Виз Ер Скопскиот маратон во изминатите години со Белградски маратон продолжува да се продлабочува. Оваа година Белградски маратон повторно овозможи за сите македонски натпреварувачи кои ќе се пријават преку Виз Ер Скопскиот маратон да можат котизацијата…

2014.10-AIMS-BMR-logo

АИМС ги објави кандидатите за најдобар маратонец/маратонка за 2014

Асоцијацијата на маратонски и улични трки (АИМС) денес ги објави кандидатите за наградата АИМС најдобар маратонец/ка за 2014 година. Победниците ќе бидат објавени и наградени на Гала свеченост во Атина на 7 ноември. АИМС одлучи оваа година кај мажите да има единствен кандидат, според нас и заслужено, а тоа е Денис Кимето (Кенија) кој во…

Покровители

grad-skopje-logo evropska-unija-logo agnecija-za-mladi-i-sport-logo
wizz-300-Plane_SmallWeb_Logo_Landscape

Партнери

Медиумски партнери