5km-trka- 5 км - трка за рекреативци / старт 08.00 часот

Оваа трка е од масовен карактер наменета за сите граѓани. Се трча еден круг низ улиците на Скопје.
Пријавувањето ќе се врши како што е предвидено во упатството за пријавување.
Категории:машки и женски