Финалисти и победници на конкурсот за најдобар транспарент 2014

Categories: Events,Вести

На конкурсот за најдобар навивачки транспарент се пријавија 36 автори со вкупно 48 транспаренти.
Жири комисијата ги награди следите трудови:

1 место – Злата Ѓуроска-Брајовиќ – награда – Wizz Air билет.

Злата Ѓуроска-Брајовиќ 1-место

2 Место – Огнен Јовановски – награда – 10 книги од издавачката куќа Темплум во вредност од 3000 ден.

Огнен Јовановски - 2 место

3 Место – Ана Петровска – награда – 5 книги од издавачката куќа Темплум во вредност од 1500 ден.

Ана Петровска - 3 место

Десетте финалисти на конкурсот за најдобар навивачки транспарент од Виз Ер Скопски маратон, добиваат сертификат за пласман во финалето.
Погледнете ги транспарентите на десетте финалисти:

Виз Ер Скопски маратон изразува благодарност до сите креативни граѓани кои земаа учество во конкурсот и на тој начин придонесоа кон прекрасната атмосфера во градот, храбрејќи ги и поддржувајќи ги учесниците на маратонот.

Спонзори на конкурсот се:
wizztemplum