Протоколи и правила за одржување на трката на 4 октомври

Categories: Events,Вести,Новости

Виз Ер Скопски маратон на 4 октомври ќе се одржи според специјални протоколи и правила и истите треба да се почитуваат како од страна на учесниците во трката, така и од страна на организаторите.