Финалисти и победници на конкурсот за најдобра фотографија 2014

Categories: Events,Вести

На конкурсот за најдобра фотографија од Виз Ер Скопски маратон 2014 се пријавија 75 автори со вкупно 139 фотографии.

Победници на конкурсот за најдобра фотографија од Виз Ер Скопски маратон 2014

1 Место – Роберт Атанасовски – награда – Wizz Air билет + ваучер од Nike во износ од 4.000 ден

Роберт Атанасовски - 1 место

2 Место – Томислав Георгиев – награда – Ваучер од Nike во износ од 3.000 ден

Томислав Георгиев - 2 место

3-то Место – Ѓоко Петковски – награда – Ваучер од Nike во износ од 2.000 ден

Ѓоко Петковски - 3 место

Погледнете ги фотографиите на дванаесетте финалисти:

Виз Ер Скопски маратон изразува благодарност до сите фотографи/фотографки кои учествуваа на конкурсот и со тоа ја збогатија фото-архивата на маратон.

Спонзори на фото конкурсот се:
wizzwizz