Ви ги претставуваме маиците за Виз Ер Скопски маратон 2022

Categories: Events,Вести,Новости

Сите учесници на Виз Ер Скопскиот маратон 2022 кои ќе се пријават до 30 август 2022, во стартниот пакет ќе добијат и маица. За оние кои ќе се пријават после овој датум не следува маица во стартниот пакет.

Ова е изгледот на маиците за овогодинешниот Виз Ер Скопски маратон

МАРАТОН / ПОЛУМАРАТОН

ШТАФЕТЕН МАРАТОН – ЕУ ЗА СПОРТ

ТРКА НА 5КМ