Ви ги презентираме медалите за 2022 година

Categories: Events,Вести,Новости

Ви го презентираме изгледот на медалите за Виз Ер Скопски маратон 2022 год.

Учесниците во маратонската и полумаратонската трка на целта ќе ги добијат овие медали

Учесниците во штафетниот маратон – ЕУ за спорт, на целта ќе ги добијат овие медали. Четирите медали на целта ќе ги довие тркачот кој е последна измена во тимот и потоа ќе ги подели на останатите учесници.