Вашиот медал за 2018

Categories: Events,Новости

Ви го откриваме медалот за Вир Ер Скопски маратон 2018, кој секој финишер ќе ја добие како трофеј за успехот, па зошто да не бидете и вие еден од финишерите на маратон, полумаратон или штафетен маратон кои ќе се закитат со овој медал?
Дизајнот е дело на Ана Трајчевска од Suveniri od Skopje