Програма на Маратон Експо

Од денес до 9 мај ве чекаме на Виз Ер Скопје Маратон Експо на Скопски Саем (Хала 4) каде ќе можете да си ги подигнете вашите стартни пакети и да ги посетите штандовите на излагачите на овој саем. Во следните три дена ќе има и богата програма во Хала 4. Работно време на Маратон Експо…