Евроинс Осигурување е новиот партнер на Виз Ер Скопски маратон

Categories: Events,Вести

Осигурителната компанија Евроинс Осигурување е новиот партнер на Виз Ер Скопски маратон. Денес во просториите на Евроинс Осигурување беше потпишан договор за период од три години. За тоа време ЕВРОИНС ќе биде официјалната осигурителна компанија на Виз Ер Скопски маратон. Договорот го потпишаа Ѓорѓи Кузмановски, Претседател на Сојуз на спортови на Скопје и Јанко Николов, Извршен директор на Евроинс Осигурување.
Potpisuvanje-dogovor-so-Evroins