Следете го во живо движењето на маратонците

Categories: Events,Вести

GeoNet GPS Solution и SportyPal и оваа година ќе ви овозможат преку интернет да го следите движењето на водечките маратонци.
Посете го следниов линк http://results.skopskimaraton.com.mk/