Добијте го вашиот WIZZ ваучер во вредност од 20 евра!

Logo_Web_Portrait_300pxНашиот спонзор WIZZ на сите учесници на Виз Ер Скопски маратон ќе им додели вредносен ваучер во вредност од 20 евра. За да го добиете овој ваучер треба да се регистрирате на следниов линк, и да ја уплатите котизацијата. Потоа на вашата имејл адреса, која ја оставате при регистрацијата, ќе го добиете вашиот WIZZ вредносен ваучер од 20 евра кој ќе може да го искористите при купување билет преку wizzair.com . Вредносниот ваучер е со важност (патувањето мора да биде завршено) до 1-ви декември 2015. Вредноста на ваучерот не е валиден за администартивни такси и другите Виз Ер производи и услуги за време на процесот на резервација. Овој ваучер може да се искористи за купување на билет за летови до или од Аеродромот Александар Велики за следните дестинации:
- Милано
- Париз
- Келн
- Брисел
- Дортмунд
- Ајндховен
- Минхен
- Гетеборг
- Франкфурт
- Лондон
- Базел
- Малме
- Стокхолм
- Венеција / Тревизо

Нови дестинации до кои ќе лета Виз Ер од јуни 2015, за кои ќе бидат важечки постојните ваучери:
- Барселона
- Фридрихшафен
- Осло
- Хамбург
- Нирнберг

 

Важни информации:

Овој ваучер може да се искористи на редовните летови на Виз Ер Унгарија лтд. од и до Скопје, аеродром Александар Велики. Ваучерот не може да се искористи за летови со кои оперир Виз Ер Украина. Резервацијата мора да е направена во важечкиот рок на ваучерот. По истекување на рокот на ваучерот, истиот е невалиден и не може да се користи.
Ваучерот може да се користи само според условите кои не смеат да бидат прекршени, http://wizzair.com/en-GB/useful_information/voucher_conditions
Транспорт на багаж при користење на ваучерот се изршува според генералните услови на Виз Ер за пранспорт на багаж, http://wizzair.com/en-GB/useful_information/general_conditions_of_carriage_list.