Logo_eventbaxx_finalEventbaxx е дигитален стартен пакет преполн со одлични понуди од нашите партнери и спонзори. Во вашиот личен eventbaxx ќе најдете ваучери, попусти, возбудливи содржини и многу повеќе. Исто така нашиот Маратон магазин со инструкции за трката ќе биде во вашиот дигитален стартен пакет. Онлајн можете да ги видите содржините во секое време и да ги искористите понудите од партнерите во одредениот временски период. За да го добиете вашиот дигитален стартен пакет треба да оставите валидна емаил адреса при процесот на регистрацијата.
Овој дигитален стартен пакет ги заменува флаерите и други хартиени материјали со што ги остваруваме нашите цели да го намалиме непотребниот отпадок од хартија и отпадните материјали на спортски настани и истото да го замениме со транспарентна, корисна алтернатива
Повеќе информации за eventbaxx на www.eventbaxx.com