bgdmarathon2017

Пријавете се за учество на Белградски маратон

22 април 2017, старт 10.00 часот

Одличната соработка што ја има Виз Ер Скопскиот маратон во изминатите години со Белградски маратон продолжува и во 2017 година. Оваа година Белградски маратон, кој слави јубилеј од 30 изданија, повторно овозможи за сите македонски натпреварувачи кои ќе се пријават преку нашиот партнер SmartRace.Club да можат котизацијата да ја уплатат во Македонија  и тоа:

- за пријавување и уплата до 15.01.2017, цената на стартниот пакет е 1.400 денари

- за пријавување и уплата до 28.02.2017, цената на стартниот пакет е 1.750 денари

- за пријавување и уплата до 11.04.2017, цената на стартниот пакет е 2.100 денари

Линк за пријавување, кликни тука

Напомена: на овој начин може да се пријават само државјани на Република Македонија.

Повеќе информации за Белградски маратон може да најдете на www.bgdmarathon.org

Список на пријавени учесници кои ќе се пријават преку SmartRace.Club од Македонија за Белградски маратон ќе бидат објавени на оваа веб страна. За сите забелешки пишете на info@skopskimaraton.com.mk

Пријавени: