Последни новости

Променет режим на сообраќај на 1 октомври 2023

На 1 Октомври (недела) ќе се одржи Виз Ер Скопски Маратон и во периодот од 04.00 часот до 15.00 часот низ скопските улици ќе има привремен режим на сообраќај. Ве молиме даги почитувае поставените сообраќајни знаци и да ги користите алтернативните решенија за сообраќај. Затворени за сообрачај ќе бидат следниве улици, Димитрие Чуповски, дел од…

Ви ги претставуваме маиците за Виз Ер Скопски маратон 2022

Сите учесници на Виз Ер Скопскиот маратон 2022 кои ќе се пријават до 30 август 2022, во стартниот пакет ќе добијат и маица. За оние кои ќе се пријават после овој датум не следува маица во стартниот пакет. Ова е изгледот на маиците за овогодинешниот Виз Ер Скопски маратон МАРАТОН / ПОЛУМАРАТОН ШТАФЕТЕН МАРАТОН –…

Ви ги презентираме медалите за 2022 година

Ви го презентираме изгледот на медалите за Виз Ер Скопски маратон 2022 год. Учесниците во маратонската и полумаратонската трка на целта ќе ги добијат овие медали Учесниците во штафетниот маратон – ЕУ за спорт, на целта ќе ги добијат овие медали. Четирите медали на целта ќе ги довие тркачот кој е последна измена во тимот…

Започнува пријавувањето за 18-от Виз Ер Скопски маратон, 2 октомври 2022

Виз Ер Скопски маратон, за своето 18то издание, кое ќе се оддржи на 02.10.2022 (недела), веќе ги отвора вратите за пријавување на сите љубители на трчањето. Со сменетиот датум што веќе неколку години се оддржува во месец октомври, Виз Ер Скопски маратон е претпознатлив не само за тркачите од земјата, регионот и од целиот свет,…


Насловен спонзор

wizz-300-Plane_SmallWeb_Logo_Landscape

Златен спонзор

Комерцијална Банка

 

Сребрен спонзор

HeinekenKAM Marketi

 

Бронзен спонзор

BMW

 

Покровители

grad-skopje-logoevropska-unija-logoagnecija-za-mladi-i-sport-logo

 

Партнери

------

Партнери

Медиумски партнери

Веб партнери