Виз Ер Скопски Маратон 2020

  • 08:30

Датум: 4 октомври 2020

Трки:
– маратон
– полумаратон
– штафетен маратон
– трка на 5 км.

Старт: 8.30 часот

Крај на настанот: 14.00 часот

Пријавување на www.skopskimaraton.com.mk