Виз Ер Скопски Маратон 2017

  • 07:30

Датум: 7 мај 2017

Трки:
- маратон
- полумаратон
- штафетен маратон
- трка на 5 км.

Старт: 8.30 часот

Крај на насатнот: 14.00 часот

Пријавување на www.skopskimaraton.com.mk